Met glijmiddel onder de douche? Bestel de juiste

Je kunt glijmiddel tussen de lakens gebruiken om de boel extra spannend te maken, maar je kunt er ook voor kiezen glijmiddel mee de badkamer in te nemen. Wil je een spannende douche nemen met je partner en vind je het fijn hier glijmiddel bij te gebruiken? Dan kan dit zeker, maar dan moet je wel het juiste glijmiddel bestellen.

Siliconen glijmiddel voor onder de douche

Het enige glijmiddel dat je onder de douche kunt gebruiken, is glijmiddel op siliconenbasis. Dit glijmiddel wordt ook wel siliconen glijmiddel genoemd. Glijmiddel op waterbasis is in ieder geval niet geschikt, want dit middeltje spoelt vanzelf weg als je samen met je partner onder de douche staat. Gebruik siliconen glijmiddel onder de douche en de boel blijft lekker glad, ook als je uren onder de douche gaat staan.

Siliconen glijmiddel bestellen

Wil je siliconen glijmiddel bestellen voor jouw spannende seksdate in de badkamer? Dan ben je bij Xman-Store aan het juiste adres. Deze online shop verkoopt hoge kwaliteit glijmiddel op siliconenbasis, voor een aantrekkelijke prijs. Je hoeft dus helemaal niet veel te investeren voor een geslaagde seksdate met je partner. En goed om te weten: je kunt jouw glijmiddel van Xman-Store natuurlijk ook gewoon in de slaapkamer gebruiken. Veel plezier!