Het gaat erg goed met ons

Graag wil ik even delen dat het goed met ons gaat. Nog geen maand geleden heb ik bij een  datingsite een profiel aangemaakt. Eerst met een selfie, maar die was niet zo in trek bij de vrouwen kreeg ik het idee. Met een vakantiefoto en een mooie tekst erbij kreeg ik sneller een reactie. Een vrouw van 57, prachtig om te zien, 2 kinderen, houdt van reizen naar Afrika en tennist. Dat profiel sprak mij erg aan, want ik sport zelf ook regelmatig en houd van reizen. Haar reactie was ook erg spontaan. Ze vertelde dat ik leuke foto’s had en mij graag wilde spreken. Nadat wij nummers uitwisselden ontstond er een leuk gesprek, maar ook interessante gesprekken met diepgang. Dat vind ik ook erg belangrijk.

logo (1)

Na ruim een week hebben we met elkaar afgesproken. Een stukje wandelen over de heide en schaapjes kijken. We hebben er erg om moeten lachen. Daarna een kopje koffie met taart op een terras. Het was erg zonnig, beter had het niet gekund. Ik ben van nature niet zo’n prater, maar zij is een enorme kwebbel. Het verliep daardoor hartstikke gezellig zonder spanning. Om het af te sluiten zijn we met de auto naar mijn huis gereden om daar nog thee te drinken. Een volgende afspraak was snel gemaakt. Ook al is het nog pril, we weten dat er van beide kanten een klik is. We spreken af wanneer het ons uitkomt, want we hebben allebei kinderen. Gelukkig gaat dat goed en laten we elkaar in onze waarde. Ik moet haar de ruimte geven om ook haar eigen leven te hebben. Op die manier kan zij normaal blijven werken en er voor haar eigen kinderen zijn

Ik ben erg tevreden over deze datingsite, want ik was er eerst wat terughoudend over. Enorm veel gezelligheid heb ik ervoor teruggekregen. Proberen kan nooit kwaad dacht ik, als het niets was geweest is het ook snel weer klaar toch?